Yhteystietoni

 

Sukututkimusaarteitani...

 

Hyömäki hyväkylä...

 

Alvettula aina kiva...

ETUSIVU

ESITTELY

TEOKSET

SUKUTUTKIMUS

Ikaalinen

Hauho

Luopioinen

Pälkäne

Lemin Nikuset

KYLÄTUTKIMUS

Alvettula

Hyömäki

YHDISTYS JA SEURATOIMINTA

OMIA TEKSTEJÄ

julkaistuja ja ennen julkaisemattomia

WANHOJA PARANNUSTAPOJA,

USKOMUKSIA JA UNIA

RUOKAPERINNETTÄ

SANONTOJA JA SUTKAUTUKSIA

KUVAGALLERIA

Yhdistys ja seuratoiminta

 

Sivulle jonka juuri avasit, tulee myöhemmin kertomuksia mm. sen aikaisesta Kodin ja koulun välisestä yhteistyöstä Sipoossa vuosina 1974–1995 ajoilta, jolloin omat lapseni kävivät koulua Sipoon Nikkilässä.

 

***

Asuessani Sipoon Jokivarressa vuosien 1974- 1998 välisen ajan, olin aktiivisesti mukana Omakotiyhdistys Sipoon Peltomyyrät ry:n toiminnassa ja jonkun verran myös Jokivarren Jyske ry:n toiminnassa, urheiluseuran toiminta tosin hiipui toiminnassa olleiden henkilöiden ikääntyessä.

 

***

Hämeenlinnaan muuttoni jälkeen kului kymmenkunta vuotta opiskelujen ja sukututkimuksen parissa ja nyt olen aktiivisesti mukana Katisten alueen asukasyhdistys ry:ssä.  

 

Pääset tutustumaan yhdistyksemme esitteeseen, siitä ilmenee toimintamallimme ja se, miten olemme edenneet niissä tavoitteissa joita olemme toiminnallemme asettaneet.

 

Tarkoitukseni on kertoa sivuillani yhdistyksestä aina kun jotain kertomista ilmenee, ennen kaikkea siksi että Sinäkin voisit ottaa toimintamalliksesi tämän meidän ”Katisten mallimme” päätavoitteemme  on seniori-ikäisten ihmisten kotona selviämisen edistäminen, syrjäytymisen estäminen ja turvallisuuden lisääminen. 

 

mt